Salsa vikend

SOBOTA 21.3.2015 – ob 18:00 (3 ure)

NEDELJA 22.3.2015 – ob 10:00 (3 ure)

PREDSTAVITEV: Plesalec, koreograf in učitelj Bor Pantič, je svojo plesno kariero začel že pri sedmih letih. Svoje znanje in izkušnje je nabiral pri številnih svetovno znanih plesnih pedagogih v Sloveniji, Ameriki, Angliji, Nizozemski in drugje po Europi. Na tekmovanjih v latinsko-ameriških plesih je osvojil številne naslove in nagrade (zmage na odprtih evropskih in svetovnih prvenstvih). Po zaključeni tekmovalni poti se je dodatno izobraževal v Londonu ( Certificate of Caribean dances) in znanje dopolnil na polletni poti po Južni Ameriki in Kubi. Že vrsto let se ukvarja tudi s poučevanjem, tako začetnikov kot profesionalcev.

SALSA: Salso je tako zelo težko natančno definirati ravno zato, ker se v njej prepleta veliko karibskih ritmov in stilov plesanja: rumba, mambo, cha cha cha, son, guaracha, cumbia, guajira, charanga, danzon in ostale glasbene ter plesne zvrsti latino dežel od Kube, Dominikanske Republike, do Puerto Rica, Venezuele, Kolumbije itd. Raznolikost glasbenih stilov pogojuje tudi neverjetno razvejanost plesnih stilov – ni boljšega ali pravilnejšega, le poiščite in razvijte tistega, ki vam je najljubši

DELAVNICE: Plesne delavnice so namenjene prav vsem, moškim in ženskam, tudi tistim, ki nimajo nič plesnega predznanja, saj se v kratkem času naučite številnih novih korakov in figur. Gre za intenzivno pridobivanje novih znanj, brez dodatnega utrjevanja. Ponujamo 2 dnevno delavnico, 3 ure na dan.

Cena: 20€ na dan/osebo | 30€ na dan/osebo za dva dni

Copyright © Zekosports 2013 - Splošni pogoji poslovanja Plesne šole ZEKO