Nasveti

skupinske_vdabeOPREMA naj bo lahka. Primerne so pajkice in mikica, lahko tudi trenirka. Tesno prilegajoča se oblačila omogočajo, da se lažje zavedate svojega telesa in zato tudi pravilneje izvajate vaje, kar je zelo pomembno za učinkovito vadbo.
Čeprav zaradi sodobnega načina vadbe skorajda ne čutite bolečin v mišicah, priporočamo, da se po aerobiki toplo oblečete in počasi ohlajate telo.
Pri zumba vadbi so aktualna malce bolj ohlapnejša oblačila, saj je izvajanje plesnih gibom bolj sproščeno, udobneje. Je pa odvisno od vas samih. Pomembno je, da se v oblačilih počutite samozavestno in udobno.

OBUTEV naj ima močnejši in prožen podplat, ki dobro ublaži trd doskok na tla. Vezalke zavežite pri prstih narahlo, okrog gležnjev pa močno.

DODATNA OPREMA priporočamo, da s seboj prinesete brisačo in plastično stekleničko z nesladkano pijačo, tako, da sproti nadomestite izgubljeno tekočino.

LETA niso ovira! Pri nas velja, da vsak dela zase, po svojih zmožnostih. Ker k vadbi pridemo zaradi sebe, tudi delajmo zase! Vsem strankam z zdravstvenimi težavami priporočamo, da se pred udeležbo posvetujejo s svojim zdravnikom. Intenzivnost vadbe si lahko prilagajate glede na vaše zmožnosti. Vprašajte inštruktorija kako.

Predvsem pa ob vadbi uživajmo!

Fitnes Kuharica
Osnove pravilne prehrane

Copyright © Zekosports 2013 - Splošni pogoji poslovanja Plesne šole ZEKO