bodyART

KAJ JE bodyART?
BodyART® je celostni trening, ki temelji na 5 elementih tradicionalne kitajske medicine ter jina & janga, tako, da ustvarja dinamično povezavo med aktivnim in pasivnim gibanje ter učinki napetosti in sproščanja.

Vaje za moč, prožnost in ravnotežje so med sabo tekoče povezane, sama vadba pa obsega 3 nivoje življenja: telo, um in dušo. Z drugimi besedami, energični gibi so združeni z nadzorovanimi položaji, ki vključujejo moč, notranjo zavest in ravnotežje, kar daje programu edinstven tok in ritem.
Vdihni pozitivno, izdihni negativno.

Stabilnost, koordinacija, dobro počutje, izboljšana drža, preprečevanje bolečine v hrbtu ter zmanjšanje stresa, so pozitivni učinki edinstvenega treninga. Z rednim treningom bomo povečali gibljivost, prožnost in vzdržljivost telesa, umirili in zjasnili svoj um ter izboljšali tehniko dihanja. Pri vadbi smo v stiku s samim seboj in ustvarjamo harmonijo. Vadba je primerna za moške in ženske, ne glede na njihovo stopnjo kondicije. Vadbo izvajamo bosi. V primerjavi z jogo ali pilatesom ima bodyART® več pretoka in dinamičnosti pri vadbi
BodyARTr® se vedno osredotoča na celost telesa, duha in duše brez kakršnega koli duhovnega ali verskega ozadja. Vaje so vse terapevtsko in funkcionalno testirane. Ob redni vadbi se dosežejo številne zdravstvene izboljšave. Zato je bodyART® že večkrat dosegel razna priznanja v ZDA, prav tako »najboljši koncept usposabljanja« s strani ECA World Fitness in je doslej edino usposabljanje, ki je naredilo preskok iz Evrope v ZDA in ne obratno.

KDAJ: PRVO izobraževanje za bodyART@ inštruktorje v Sloveniji: 2 × 3 dni + izpit.

OSNOVNI MODUL I-II: 22., 23. in 24. MAREC 2019 (od petka do nedelje, 10 – 17h)

 

OSNOVNI MODUL II-III: 29., 30. in 31. MAREC 2019 (od petka do nedelje, 10 – 17h)

Pogoj za pridobitev osnovne kvalifikacije:
Redna udeležba na vseh treh modulih, plačilo ter uspešno opravljen teoretični in praktični del izpita.

USPOSABLJANJE VODI : Tamara Vračar Ratković, Srbija , prof. kineziologije & inštruktor MK Pilates

KJE: Plesna šola Zeko, HOTEL DIANA, Slovenska ulica 50b, 9000 Murska Sobota

CENA:  Cena tečaja znaša 550,00 EUR.

Za izstavitev predračuna, nam prosim posredujte podatke o plačniku. Cene so različne glede na standard države, tako, da imamo srečo, da spadamo pod franšizo Srbije in imamo enako ceno kot oni, kajti v Avstriji oz. Nemčiji od koder izvira program je cena 1.000€.

INFO: Tadeja Markoja Zečević, e-mail: tea.markoja@gmail.com , GSM: 051 251 883

Posebna ponudba nastanitve

Copyright © Zekosports 2013 - Splošni pogoji poslovanja Plesne šole ZEKO