6. DOBRODELNA ZIMSKA PRODUKCIJA PŠ ZEKO

Letos organiziramo že tradicionalno 6. Dobrodelno produkcijo Plesne šole ZEKO, ki bo v telovadnici OŠ I v Murski Soboti. Zaradi velikega števila plesalcem, bodo imeli kar dve produkciji in sicer:

ob 15h bo krajša MINI ZEKO PRODUKCIJA na kateri se bodo predstavili naši najmlajši plesalci in plesalke (vrtci)

ob 18h pa BO ZIMSKA PRODUKCIJA , kjer se bodo predstavili vsi ostali plesalci in plesalke, osnovnošolci, srednješolci in odrasli.

Plesna produkcija je velik plesni dogodek, ki je zaključek polletnega obdobja, kjer plesne skupine predstavijo kaj so se v tem obdobju naučile. Predstavijo se vse plesne skupine od najmlajših do najstarejših in od začetnikov do vrhunskih tekmovalcev, ki trenirajo na različnih lokacijah po celotnem Pomurju, skupaj več kot 250 plesalcev. Nastopili bodo tudi svetovni in evropski dobitniki medalj. Ta dogodek privabi ogromno ljubiteljev plesa, ki do zadnjega kotička napolnijo dvorano (kar pomeni preko 1000 ljudi). VSTOPNINE na obeh produkcijah NI !!!

V okviru prireditve prirejamo dobrodelni srečelov, glavna nagrada je ZEKO PAKET (vrednost 330€) ter ostale bogate nagrade. Žrebanje nagrad bo na prireditvi.

V petih letih smo z dobrodelnim srečelovom zbrali in donirali že preko 7000 € centru za socialno delo Murska Sobota. Denar se je porabil za različne namene: za težko operacijo tumorja, za dečka z avtizmom, družino z invalidnim očetom in brezposelno mamo s štirimi otroki, šolski sklad OŠ I M. Sobota,…

Srečke so že na voljo pri učiteljih plesa ter v PŠ ZEKO, prav tako pa jih boste lahko kupili na sami prireditvi, stanejo 2€.

Otroci se že veselijo, da pokažejo, kaj vse so se naučili . zato upamo, da se prireditve udeležite v čim večjem številu.

Facebook povezava

Copyright © Zekosports 2013 - Splošni pogoji poslovanja Plesne šole ZEKO